Sunday, 1 April 2007

Eindelijk is 'tie er!

Hallo,
Voordat we vertrekken bij David even een berichtje van ons.
John is gisterochtend geland om half zeven. Erg vroeg maar erg fijn om
elkaar weer te zien. Op een bankje wat L&P gedronken en gewacht op de lift naar
het campervanverhuurbedrijf. Instructiefilmpje bekeken (John is niet in slaap gevallen ook al was het vreselijk saai), borg betaald, verdere auto instructies gekregen en toen konden we er vandoor.
Gelijk naar David gereden (in 1 keer gevonden!) en een bakkie gedaan. Daarna ging iedereen z'n eigen dingen doen dus hadden wij mooi even de kans om onze tassen uit te pakken en de campervan verder in te richten. De camper is erg gaaf. Ongeveer een meter langer denk ik dan die van m'n moeder ( 5.5m) met een keukentje, douche/wc en 2 ruime banken. Erg mooi allemaal.
's Middags zijn we met David en Christina gaan tikitouren (door Auckland rijden om de stad te bekijken). Auckland bestaat uit 47 vulkanen (niet actief) en we zijn eerst op Mt Eden gereden waar we een mooi uitzicht van de hele stad hadden. De harbourbridge en de skytower waren goed te zien. Daarna hebben we David z'n boot even bekeken. Helaas geen tijd meer om een stukje te gaan varen maar de twee laatste dagen dat we in NZ zijn hebben ze de boot ook en dan gaan we een stukje varen. Over de harbourbridge gereden en ergens bij de Northshore gestopt om te zwemmen. erg lekker water als je gewend was, maar dat wennen koste wel wat moeite :) Een tiptop dairy gezocht en een lekker ijsje gehad. Op John's eerste dag in NZ moest hij natuurlijk een hokey-pokey en goodygoodygumdrop ijsje. De laatste vond hij niet zo lekker.. Via Mt Victoria weer terug naar huis gegaan en lekker gegeten. Steak met kumara (zoete aardappels) en aardappels en salade. 's Avonds afgesloten met rugby kijken. John is de hele dag wakker gebleven en om tien uur naar bed gegaan. Erg lekker geslapen tot vanochtend acht uur.
Nu gaan we richting Waitomo. Er is in Otorahanga een kiwihouse wat we graag willen zien en daarna misschien verder naar de Waitomocaves.
Ik weet niet of we veel internet zullen tegenkomen maar we proberen alles bij te houden en dan krijgen jullie alles later te horen.
Het weer is hier erg lekker trouwens. Soms een bui maar tussen de buien door is het heerlijk weer.
Groetjes John en Zan

No comments: